top of page

Acties

Elke maand, week en soms zelfs dag, hebben we nieuwe acties en promoties. Ook zijn er regelmatig speciale aanbiedingen te vinden op onze site. Dit zijn aanbiedingen die bijvoorbeeld maar een aantal uur geldig zijn, of aanbiedingen exclusief voor leden, of aanbiedingen met extreem hoge kortingingen. Er worden soms zelfs gratis producten weggegeven. Wilt u ook op de hoogte blijven wanneer deze speciale acties plaatsvinden? Meld u dan onder aan de pagina aan voor de nieuwsmail!

Mystery box
Het meest verassende cadeau voor de feestdagen!

Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders! Maak kennis met onze exclusieve Mystery Box, gevuld met verrassende goodies die je tot het einde zullen laten raden! Elke box is zorgvuldig samengesteld met een mix van spannende producten uit verschillende categorieën, waaronder beauty, huidverzorging, make-up en meer. Met een waarde die meer waard is dan de kosten van de doos, weet je nooit welke geweldige items je ontvangt. Laat je gevoel voor avontuur de vrije loop en trakteer jezelf of een dierbare op een verrassingspakket dat belooft te verrassen en te inspireren. Bestel vandaag nog en begin aan het avontuur van ontdekken wat erin zit. Je kunt kiezen uit drie varianten: - Cute (klein t.w.v. € 39,95) - Great (middel t.w.v. €59,95) - Amazing (groot t.w.v. €79,95) * Let op! Het retourneren van cosmetica en verzorgingsproducten is om hygiënische redenen helaas niet mogelijk.

Tijdelijke acties

Wat zijn tijdelijke acties? DIt zijn acties die tijdelijk beschikbaar zijn door het gebruik van b.v. een kortingscode of social media actie. De duur van deze acties is afhankelijk van het aantal voorraad van het artikel en of deze is bij te bestellen.

Meld je aan voor de nieuwsmail
om op de hoogte te blijven
van nieuwe acties! 

bottom of page