top of page

Over ons

Oogschaduw
Lipgloss lippen
Verzorgde nagels
Make-up

Sandiya.nl is een webshop die is gespecialiseerd in uiterlijke en persoonlijke verzorgingsproducten. 

 Wij zijn elke dag bezig om ons assortiment uit te breiden. Je kunt o.a. alles vinden op het gebied van uiterlijke verzorgingsproducten. Zoals harspotten, nagellakken, oogmake-up, gezichtsverzorgingsproducten, föhns, krultangen haarkleuring en nog veel meer.. 

Heb je vragen over een van onze artikelen of wil je advies over het gebruik hiervan dan kun je ook bij ons terecht. 

Heb je behoefte aan een artikel dat je (nog) niet bij ons in de shop kunt vinden, laat het ons dan weten. Wij kunnen aan bijna alle artikelen komen in de (uiterlijke)verzorgings-branch. Zo niet dan sturen wij je graag door. 

Bekijk hier heel ons aanbod

je kunt bij ons ook...
Betalen met Klarna

Klarna_edited.jpg

Later betalen met Klarna

Het is in onze webshop ook mogelijk om te betalen via Klarna. Shop nu en betaal later. Dit kan op 3 manieren: Betaal later met Klarna: Bij betaal later, betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of in je Klarna-account. Betaal in 3 delen met Klarna: Shop je favoriete producten, spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met de data van de geplande betalingen en zal de eerste betaling afgeschreven worden. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Eerder aflossen kan uiteraard altijd. Goed om te weten: Er worden geen kosten in rekening gebracht om ‘Betaal in 3 delen’ te gebruiken Download de Klarna app voor volledige controle en mis nooit een betaling! Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Betaal direct met Klara. Snel en veilig Ervaar je problemen met een betaling via Klarna? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.

bottom of page