Over ons

Sandiya.nl is een webshop die is begonnen als specialist in professionele kappers- en schoonheidsartikelen voor consumenten en salons.  Nu zijn wij uitgebreid tot een groter assortiment.

Op deze site vindt u allerlei verschillende producten. Van USB sticks tot lipgloss tot kinderservies. Wij zijn elke dag bezig om ons assortiment uit te breiden. Ook kunt  u alles vinden op het gebied van uiterlijke verzorgingsproducten o.a. harspotten, nagellakken, oogmake-up, gezichtsverzorgingsproducten, föhns, krultangen haarkleuring en nog veel meer.. 

Heeft u vragen over een van onze artikelen of wilt u advies over het gebruik hiervan dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben ervaring als IT-specialist, domoticainstallateur, schoonheidsspecialist, kapper en nagelstylist.

Heeft u behoefte aan een artikel dat u (nog) niet bij ons in de shop kunt vinden, laat het ons dan weten. Wij kunnen aan bijna alle artikelen komen in de uiterlijkeverzorgings-branch. Zo niet dan sturen wij u graag door. 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 

*€ 5,00 KORTING OP DE EERST VOLGENDE BESTELLING V.A. € 20,00

Wij kunnen bijna alle producten aan u leveren. Staat er iets niet op onze site of is er een product uitverkocht, neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen!